De onderwijsassistent in opleiding: aanwinst voor elke school!

Onderwijsassistenten zijn enthousiast, flexibel, digitaal vaardig en een echte steun in de klas! Juist in ‘coronatijd’ en in tijden van (leraren)schaarste, kunnen zij veel voor u betekenen. Compleet pakket Onze onderwijsassistenten bieden een ‘compleet pakket’ van didactische en pedagogische kwaliteiten, zijn in staat om samen te werken in een schoolteam, les te geven aan groepjes leerlingen uit een klas, maar kunnen ook klasoverstijgend worden ingezet. En nog veel belangrijker, ze staan te popelen om bij u als stagiair(e) aan de slag te gaan in het po, sbo, vo of mbo!

Win-winsituatie U kunt onze studenten de kans geven hun meerwaarde te tonen en zij doen een unieke ervaring op. Een mooie wisselwerking tussen de school en de student! Zo helpen en versterken we elkaar.

Wat een onderwijsassistent concreet voor u kan doen? Dat leest u in dit factsheet over de opleiding Onderwijsassistent (pdf-bestand)

Meer informatie en contact Wilt u de hulp van onze studenten inzetten of liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met één van onze bpv-coördinatoren:

  • Natalie van Amen: n.vanamen@albeda.nl, 06 -146 67 062 (locatie Rosestraat, Rotterdam)
  • Hilly Simon: h.simon@albeda.nl, 06 - 469 44 477 (locatie Alexanderlaan, Rotterdam)
  • Bernadette Bax: b.bax@albeda.nl, 06 - 398 46 880 (locatie Buys Ballotlaan, Vlaardingen)