Groei & verandering bij opleiding Sociaal werker

Nieuwe uitdaging voor Miriam Mendonça Per 1 mei a.s. start Miriam Mendonça als directeur van het Detentiecentrum Rotterdam en Zeist. Wij vinden het natuurlijk heel jammer dat Miriam vertrekt, maar wij gunnen haar deze mooie stap van harte! We hopen snel in haar opvolging te kunnen voorzien. Tot die tijd neemt Jared Hiwat (nieuwe onderwijsleider opleiding Sociaal werker) als contactpersoon sociaal werk een deel van haar taken waar (j.hiwat@albeda.nl).

Groeien en verhuizen Na bijna 25 jaar gaat Leo Dijkman met pensioen en is hij per 1 februari 2021 gestopt als onderwijsleider van het team Sociaal werk. De opleiding Sociaal werker is volop in beweging, daarom blijft Leo nog tot het einde van het schooljaar voor ons aan het werk. De opleiding groeit letterlijik uit zijn jasje en verhuist van locatie Weena naar het Zuster Hennekeplein in Rotterdam. Ook komt er een extra leslocatie bij. Per september 2021 bieden wij de opleiding Sociaal werker aan op maar liefst drie Albeda-locaties; locatie Rosestraat (Rotterdam), locatie Zuster Hennekeplein (Rotterdam) en locatie Buys Ballotlaan (Vlaardingen, onderwijsleider Korine Gilijamse). Er ontstaan daardoor ook drie teams Sociaal werk onder leiding van drie onderwijsleiders. Hieronder stellen wij de twee nieuwe onderwijsleiders alvast aan u voor.

In 2007 verliet hij Albeda met een mbo-diploma Sociaal werk op zak om in 2013 terug te keren als docent Sociaal werk. Per 1 februari is onze oud-student en collega Jared Hiwat gestart als onderwijsleider van de opleiding Sociaal werker. Jared gaat het team Sociaal werk op de locatie Rosestraat aansturen. Naast docent is Jared ook jarenlang bpv-coördinator geweest van de opleiding Sociaal werker.

Jared heeft een brede scope, kent het werkveld heel goed en is daardoor ook goed op de hoogte van alle (markt) ontwikkelingen. Hij krijgt met zijn talent voor netwerken een hoop voor elkaar voor onze studenten en medewerkers. Een aanwinst voor onze opleiding!

Jared Hiwat

Onderwijsleider opleiding Sociaal werker team Rosestraat

Yoeri van Oosterhout

Onderwijsleider opleiding Sociaal werker team Zuster Hennekeplein

Graag stellen we u ook voor aan: Yoeri van Oosterhout, wordt per 1 mei a.s. de onderwijsleider voor het team Sociaal werk op de locatie Zuster Hennekeplein. Yoeri is nu nog werkzaam als teamcoördinator binnen de Hogeschool Rotterdam. Yoeri begon zijn loopbaan als verpleegkundige in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Na zijn opleiding verpleegkunde is hij gaan studeren in Rotterdam.

Tijdens zijn managementopleiding heeft hij ervaring opgedaan als teamleider in de thuiszorg. Zo’n vijf jaar geleden heeft hij zijn hart verpand aan het onderwijs. Het geeft hem enorm veel voldoening om studenten te begeleiden naar een succesvolle loopbaan. Wij kijken er naar uit om Yoeri te verwelkomen in ons team en bij het college!