Kennismaken met onze locaties

Je kunt de opleidingen van Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk op verschillende locaties volgen. Hiernaast zie je per locatie welke opleidingen er aangeboden worden. Als je op de link van een locatie klikt, krijg je meer informatie over openingstijden, hoe je er het beste naar toe kunt reizen met openbaar vervoer en auto en krijg je via foto's en een filmpje, meteen een goede indruk van de locatie zelf.

Open dagen

Naast de informatie die je in dit e-zine leest over de opleidingen en Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk, raden wij je aan om ook een kijkje te komen nemen op onze leslocaties. Dat kan bijvoorbeeld tijdens de open dagen! Onze docenten en studenten staan dan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je dan natuurlijk zien waar en hoe je les krijgt. Meer informatie over de open dagen van 2021 - 2022 vind je op onze website.

Rondleidingen & proefstuderen

Het is belangrijk om ook een indruk te krijgen van de sfeer in het gebouw. Daarom proberen wij zodra het mogelijk is, proefstuderen in kleine groepen te organiseren in combinatie met een rondleiding. Dan kun je zelf ervaren hoe het op een locatie is en zie je ook alvast de (praktijk)leslokalen, studieruimten en kantine. Je kunt je inschrijven voor proefstuderen (incl. rondleiding) of voor alleen een rondleiding via onze website:

Onze locaties

Buys Ballotlaan, Vlaardingen Opleidingen Sociaal werker, Pedagogisch medewerker kinderopvang, Gespecialiseerd pedagogisch medewerker, Onderwijsassistent en Kindprofessional. Beroepscampus, Middelharnis Opleidingen Pedagogisch medewerker kinderopvang, Gespecialiseerd pedagogisch medewerker, Onderwijsassistent en Kindprofessional. De Beroepscampus is een nieuwe leslocatie, die per januari 2021 in gebruik genomen is. Thorbeckelaan, Spijkenisse Opleidingen Pedagogisch medewerker kinderopvang, Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Rosestraat, Rotterdam Opleidingen Sociaal werker, Pedagogisch medewerker kinderopvang, Gespecialiseerd pedagogisch medewerker, Onderwijsassistent, Kindprofessional en Instructeur mbo. Prins Alexanderlaan, Rotterdam Opleidingen Pedagogisch medewerker kinderopvang, Gespecialiseerd pedagogisch medewerker, Onderwijsassistent en Kindprofessional. Zuster Hennekeplein, Rotterdam Opleiding Sociaal werker.